Voor uw unieke reis

Uw persoonlijke reisadviseur

Masai

Tijdens onze safari in Tanzania hebben we ook de Masai bezocht. Het is de bekendste stam van Afrika. Met hun opvallende rode gewaden zijn ze niet te missen. De Masai hebben hun traditionele leefgewoonten grotendeels behouden. Hun leven is gericht op hun belangrijkste bezit, het vee. Hierdoor leven ze nomadisch: ze trekken met hun kuddes …

MasaiLees verder »

Zanzibar

Ben je op zoek naar een heerlijke strandvakantie of zoek je rust na een safari? Zanzibar is jouw antwoord! Geniet hier van de prachtige witte stranden met een helder blauwe zee. Maak geweldige uitstapjes naar bijvoorbeeld de zeldzame Colobus apen of zwem tussen tientallen schildpadden. Neem je snorkelmasker mee en spring de zee in om …

ZanzibarLees verder »

Kusadasi Golf & Spa Resort

Boek nu alvast jouw meivakantie!

Kusadasi Golf & Spa Resort (*****)
in Turkije vanaf 28 april voor 8 dagen. Familie Suite (All Inclusive) NU €2262,50 in totaal voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

Wil je een andere datum of met een andere gezinssamenstelling op vakantie? Neem dan vrijblijvend contact op met Travelist om jouw prijs uit te laten rekenen!

Cavo Vezal

NU boeken = GELD besparen

Boek het gloednieuwe hotel Cavo Vezal (****) op Zakynthos. Vertrek op 21 mei 2018 voor 8 dagen op basis van All Inclusive NU bij Travelist €729,- p.p.

Liever de Swim Up kamer? NU voor €851,- p.p.

Familiereis China

18 dagen normaal €2098,- p.p. bij vertrek op 13 of 27 juli 2018
NU bij Travelist €1998,- p.p.

Tijdens deze familiereis door China ontdek je de mooiste hoogtepunten van het immense land. Hoe leuk is het rond te reizen met andere gezinnen?

Boek nu deze familiereis of andere familiereizen bij Travelist!