Wie ben ik?

Ik ben Marjolein van der Sman uit Monster, Westland. Naast het hebben van mijn eigen reisbureau, ben ik ook werkzaam als stewardess. Ik heb een grote passie voor reizen en heb zelf ook al veel gereisd, gezien en ervaren. Veelal in Zuid-Oost Azië, Australië, Nieuw-Zeeland, Midden-Amerika en ook vele zomer- en wintervakanties en stedentrips in Europa doorgebracht.
En wat is er mooier dan van je passie je werk kunnen maken?! Daarom ben ik zelfstandig reisadviseur geworden.

Ontdek de wereld

De wereld heeft zoveel moois te bieden en ook u kunt op ontdekking. Van een zonvakantie met witte stranden en palmbomen, trekken door de mooie natuur, wilde dieren tijdens de safari op de foto vastleggen tot cultuur snuiven tijdens het bezoeken van de lokale bevolking.
Graag help ik u met het samenstellen van uw eigen droomvakantie en dit kan gewoon aan huis wanneer het u uitkomt. Ook voor eenvoudige vakanties kunt u bij Travelist terecht!

Voor mijn persoonlijke ervaringen, ideeën en ook leuke insidertips kunt u bij mij terecht en maak ik uw reis op maat. De vele bezochte bestemmingen zorgen voor een passend advies. U kunt van mij persoonlijk en deskundig reisadvies verwachten en ik heb de beschikking over alle middelen, kennis en systemen.

Te boeken bij Travelist

U kunt bij mij alles boeken en uw vakantie compleet maken. Te denken aan verre reizen, stedentrips, groepsreizen, familiereizen, fly-drives, all-inclusive resorts, cruises en nog veel meer. Grote touroperators, kleinschalige verblijven, maar ook alles zelf samenstellen is mogelijk. Het huren van een auto, parkeren op Schiphol, een verzekering, vaccinaties aan huis, excursies en alle andere extra's kan ik voor u bijboeken.
U geeft uw voorkeuren aan, ik ga op zoek en ik boek samen met u. U zult ervaren dat persoonlijk advies niet duurder is dan regulier boeken.

Wat veel toekomstige klanten niet weten is dat ze ook terecht kunnen bij Travelist voor de reizen die te vinden zijn bij bekende touroperators zoals TUI, Neckermann, Kras en Corendon. Heeft u zelf al een leuke vakantie of een geweldige last minute aanbieding gevonden? Neem dan contact op met Travelist en boek deze vakantie bij Travelist voor dezelfde prijs en ervaar mijn persoonlijke service om u alles uit handen te nemen.

Ik ben te vinden onder de naam Travelist. Ik ben een franchisenemer bij MijnReiskennis en ik heb de opleiding voor zelfstandig reisadviseur afgerond. Hierdoor heeft ook u de zekerheid van de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.

Heeft u al zin om uw koffers te pakken en de wereld te ontdekken? Boek dan bij Travelist uw volgende reis.